Ontdek hier welke activiteiten er binnenkort gehouden worden bij onze vereniging.

Veulen Fotodag

Leden,

het is even stil geweest omtrent nieuws van de vereniging, maar we gaan zo rustig aan onze activiteiten weer opstarten.

Uit één van onze laatste ledenvergaderingen is gebleken dat het hebben van goed fotomateriaal bijdraagt aan de verkoop van een veulen. Als eerste event willen we voor onze leden dan ook graag een veulen fotodag organiseren. Hiervoor mogen we gebruik maken van de prachtige locatie van manege Het Vossenbos te Wierden op zaterdag 11 juli 2020.

De foto’s die die dag gemaakt worden, kunnen dan gebruikt worden voor een eventuele verkoopadvertentie van het veulen en mogen uiteraard op de verschillende social media gedeeld worden.

De kosten voor deze dag (inclusief de digitale foto’s) bedragen € 10,– .
Graag aangeven uiterlijk 3 juli met hoeveel veulens je wenst te komen.

Dit kan via rijpaardenfokverenigingtwente@gmail.com  zodat we een ‘startlijst’ kunnen maken en wij de dag volgende de corona-richtlijnen kunnen laten verlopen.

Er zijn geen voorbrengers beschikbaar, mocht je dat willen dan dien je daar zelf voor te zorgen.
Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur van de Rijpaarden Fokvereniging Twente,
Claudia Pinkert
Secretaris

Bericht annulering finale

De door ons georganiseerde finale is vanwege de maatregelen rondom de corona-crisis in eerder stadium verplaatst van 16 maart naar 20 april. De recent bekend gemaakte veiligheidsmaatregelen gaan nu ook over deze datum heen, en daar hebben wij heel veel begrip voor want uw veiligheid staat voorop. De finale 2020 gaat dus tot onze grote spijt definitief niet door in verband met het coronavirus. De paarden kunnen de wei in…………………….

Wij danken de deelnemers, alle bezoekers en onze trouwe sponsoren voor uw jaarlijkse enthousiasme en hopen u allen graag weer te ontmoeten op het vrijspringen in 2021. Want het evenement is waardevol en de vrijwilligers zijn onverminderd enthousiast om het te organiseren.

We gaan de komende weken zien of en wanneer we de voorjaarsvergadering kunnen houden , of en wanneer we de zeer druk bezochte veulenkijkavonden kunnen organiseren. Het zou fantastisch zijn als we elkaar daar weer ouderwets, kunnen ontmoeten. De fokkers zijn bereidwillig, maar ………………………… U hoort zodra het licht weer op groen staat.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van de Rijpaarden Fokvereniging Twente,

Claudia Pinkert
Secretaris

Annulering Finale Vrijspringen

Ongetwijfeld heeft u de berichtgeving inzake het Coronavirus gevolgd. Het verplicht ons de wedstrijd van 16 maart 2020 te annuleren en hebben tegelijk begrip voor dit overheidsbesluit.
Omdat de vooruitzichten onzeker zijn, geven wij vooralsnog de voorkeur aan het verplaatsen van het evenement naar maandag 20 april 2020. Intussen volgen we de ontwikkelingen. Het kan uiteindelijk ook leiden tot het definitief annuleren voor het jaar 2020. Dat is spijtig voor u, voor onze sponsoren en voor onze vrijwilligers, maar gezondheid gaat voor.
Zodra een definitieve datum bekend gemaakt kan worden, informeren wij u uiteraard direct hierover.
Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur van de Rijpaarden Fokvereniging Twente,

STARTLIJST ONLINE!

STARTLIJST ONLINE!

Wegens overweldigend veel aanmeldingen dit jaar voor het oefenspringen, hebben jullie wat langer moeten wachten op de startlijst als normaal.

Startlijst kun je bekijken via deze link

Er kan helaas niet meer aangemeld worden voor het oefenspringen! Mocht je je af willen melden of heb je een wijziging, geef dit dan zsm door per email: rijpaardenfokverenigingtwente@gmail.com

LET OP: we starten om 16.30 uur!

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier toe bij het oefenspringen!